X

Heunicke: Melder ud i næste uge

Heunicke: Melder ud i næste uge

Sundhedsminister Magnus Heunicke vil i næste uge melde ud om en eventuelt delvis genåbning af Danmark kan komme på tale

De øvrige partier i folketingen vil i næste uge få besked fra Sundhedsministeren, om en delvis genåbning snart kan finde sted.

Også Sundhedsminister Magnus Heunicke håber på en delvis genåbning, men lige nu kan han ikke komme med alt for konkrete udmeldinger, da der først skal fastlægges et resultat fra den faglige referencegruppe.

Det oplyser Heunicke til Radioavisen.

”Der er ingen tvivl om, at den genåbning vi får plads til i den her epidemi, det bliver kombineret med netop målrettet testning. Præcis de elementer, SF nævner, er dem, der bliver regnet på og lavet scenarier på enten landsdækkende eller regionale og lokale genåbninger,” lyder det fra Sundhedsministeren.

Og tilføjer:
”Jeg håber ligesom SF – og alle andre – at der er plads til en yderligere genåbning her 1. marts. Men vi har ikke det resultat endnu.”

Lige nu afventer sundhedsministeren de resultater af effekten af den nuværende genåbning af skoleklasserne 0.-4. klasse – før han kan komme med en eventuel udmelding omkring en mulig delvis genåbning af landet.

Det skriver Ekstra Bladet.

Når resultaterne komme i næste uge, lyder det fra Magnus Heunicke, at han vil inddrage alle partier i arbejdet, når der er konkret fakta på bordet.


Foto: Shutterstock, Arkiv

 

 

 

 

Kilde: Radioavisen

Denne hjemmeside bruger cookies.