X

Hvad sker der hvis du glemmer mundbind i supermarkedet

Ekspedient sigtet for ikke at bære maske

På pressemødet fredag aften, oplyste statsminister Mette Frederiksen, at kravet om mundbind ville blive udvidet til flere områder, der i blandt også detailhandlen

Restriktionen om brugen af mundbind er nu blevet udvidet til at gælde alle steder indendørs, hvor der er offentlig adgang. (f.eks. biograferne, detailhandlen, sundhedsvæsnet, ungdomsuddannelser mv.)

Kunder der skal handle i supermarkederne, skal derfor bruge mundbind, inden de træder indenfor i butikken. – men hvad gør man så, hvis man ikke har fået et mundbind med i tasken?

Som udgangspunkt vil man som kunde ikke blive afvist, hvis man ikke benytter sig af mundbind, inden man træder ind i supermarkedet.

Det er hos Coop (Kvickly, Superbrugsen, Dagli’Brugsen, Fakta og Irma) nemlig muligt, at købe et mundbind til 3 kroner i kiosken, og derefter kan tage ind og handle med mundbindet på. Det oplyser kommunikationschef Lars Aarup.

Lars Aarup oplyser, at de har brugt ovenstående metode i butikkerne i Nordtyskland, og håber på, at de vil kunne gøre det samme i Danmark.

”Ellers ender man i en situation, at man ikke kan komme ind og købe et mundbind, hvis man ikke har et mundbind, og det skulle vi gerne undgå,” fortæller han.

Kravet om mundbind i supermarkeder gælder i første omgang fra på torsdag og frem til den 2. januar.

 


Foto: Pexels

 

 

 

Kilde: B.T.

Denne hjemmeside bruger cookies.