X

IKEA tidobler priserne til Black Friday

IKEA tidobler priserne til Black Friday

Ikea har valgt at gå imod strømmen og lave fire ‘knaldtilbud’ til Black Friday – men i stedet for at sætte priserne ned har den svenske møbelgigant valgt at hæve priserne på fire af deres vare.

Priserne er blevet tidoblet:
To lænestole til henholdsvis 18.990 og 19.990 kroner. En vase til 1.790 kroner. En lampe til 1.290 kroner.

Men det er der en helt særlig grund til.

Det oplyser B.T.

Christian Mouroux Pedersen, Country Communication Manager hos Ikea, forklarer om de opsigtsvækkende tilbud:

”Der hersker en myte om, at langtidsholdbart design koster rigtig mange penge. Det er en skam, for det er langt fra sådan, det altid forholder sig,”

Og fortsætter:
”Derfor øger vi priserne på en række produkter på black friday for at starte en debat om, hvorvidt høj kvalitet altid kommer med en høj pris.”

Der er tale om følgende fire produkter der går under disse navne:
Persbol, Ekenäset, Konstfull og Lövmånad.

Screenshot/IKEA

”Burde man ikke kvalitetsvurdere møbler og boligtilbehør ud fra valget af materialer, holdbarhed og design i stedet for pris?” oplyser han spørgende.

”Det mener vi i Ikea. Vi ser i dag, at nærmest tilsvarende designerprodukter, i overvejende samme materialer som vores, nemt kan koste ti gange mere. Derfor vil vi en enkelt dag udfordre den tankegang ved at skrue priserne i vejret.” forklarer han.

Ønsker man dog at købe et af disse fire produkter til den ‘normale’ pris – på henholdsvis  1.899 kroner, 1.999 kroner, 179 kroner og 129 kroner – så bliver priserne igen normale fra på lørdag af igen.

 

Denne hjemmeside bruger cookies.