X

Indbrudstyv anholdt – sigtet for flere forbrydelser

Indbrudstyv anholdt - sigtet for flere forbrydelser

Indbrudstyv Anholdt – Afsløring af Kriminelt Netværk i Svendborg og på Fyn.

I det centrale Svendborg blev en ung mand anholdt tirsdag formiddag under beskyldninger om en omfattende række indbrud begået i Svendborg og på det øvrige Fyn. Den pågældende er blevet afsløret takket være en omhyggelig politiefterforskning, der har resulteret i beslaglæggelse af en betydelig mængde tyvekoster.

Politiet har identificeret tyvekoster, der potentielt forbinder den anholdte med flere kendte indbrudssager, herunder indbrud på steder som Hotel Ærø, Borgerforeningen, et landinspektørfirma i Møllergade, CVS Sydfyn samt i en beboelsesejendom på Jessens Mole 7.

Yderligere stilles den anholdte i forbindelse med tyveriet af en varevogn fra Blå Kors i Odense, som angiveligt blev brugt som et redskab under udførelsen af adskillige indbrud på Fyn, oplyser Fyns Politi.

Politikommissær Lars Thede udtaler, “Efterforskningen ledte os til denne anholdelse, og vi er tilfredse med, at det sandsynligvis har sat en stopper for den igangværende bølge af indbrud i Svendborg og på det øvrige Fyn.”

Den anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Svendborg inden for den nærmeste fremtid. Dette retslige skridt vil muliggøre en grundig vurdering af beviserne og afgøre, om der er tilstrækkeligt grundlag for at opretholde anklagerne og muligvis dømme den pågældende for de påståede kriminelle handlinger. Afsløringen af dette kriminelle netværk repræsenterer et vigtigt skridt mod at opretholde sikkerheden og trygheden i det lokale samfund.

Denne hjemmeside bruger cookies.