X

Janni i ny udmelding: ‘Jeg elsker Karsten’

Janni i ny udmelding: 'Jeg elsker Karsten'

Kilde Her & Nu

Dramatisk Skilsmisse: Janni og Karsten Ree i Offentlig Konflikt

Siden Janni og Karsten Ree den 20. august annoncerede deres skilsmisse efter 11 år sammen, heraf ni år som ægtefæller, har der været en del offentlig tumult. Skilsmissen har udløst en række dramatiske begivenheder, der har tiltrukket betydelig opmærksomhed.

I starten var der uklarhed om, hvem der faktisk havde indledt skilsmisseprocessen, da begge parter hævdede at være den, der ønskede at afslutte ægteskabet. Janni indrømmede dog senere, at det var hendes ønske at blive skilt, men at det var Karsten, der formelt ansøgte om skilsmisse.

Herefter eskalerede situationen yderligere, da begge parter valgte at politianmelde hinanden. Karsten anklagede Janni for afpresning, mens Janni på sin side anmeldte Karsten for økonomisk, psykisk og fysisk vold.

Trods det højspændte og offentlige opgør indrømmer Janni, at hun stadig nærer følelser for sin kommende eksmand. “Man elsker jo stadig sin bøddel,” udtaler hun og tilføjer, at uanset hvordan man er blevet behandlet, kan man stadig føle en tilknytning til den person, man tidligere har elsket.

Selvom Janni nu erkender, at hun skulle have afsluttet forholdet tidligere, understreger hun, at hendes beslutninger blev truffet med hjertet frem for hjernen. “Havde jeg brugt hjernen, havde jeg handlet anderledes,” forklarer hun.

På spørgsmålet om, hvorvidt hun fortryder forholdet til Karsten, svarer Janni: “Det er svært at sige, at man fortryder. Der har også været gode ting i forholdet. Men 11 år i et usundt forhold er lang tid, hvis man ikke har det godt.”

Denne hjemmeside bruger cookies.