X

Kæmpe narkofangst: Smugler fanget ved grænsen

Kæmpe narkofangst: Smugler fanget ved grænsen

Tredobbelt anholdelse efter betydelig narkofund ved grænsen i Padborg

Tre personer er blevet pågrebet i forbindelse med en omfattende narkotikaopdagelse, hvor omkring 15,2 kilo kokain blev fundet skjult i en bil ved grænsen i Padborg. Syd- og Sønderjyllands Politis Udlændingekontrolafdeling Vest og Toldstyrelsen samarbejdede om at standse bilen mandag aften kl. 18.07 og gennemføre en nærmere undersøgelse, der førte til fundet af det ulovlige stof, som blev rapporteret i en pressemeddelelse onsdag morgen af politiet.

Bilens fører og passager, en 24-årig mand og en 35-årig kvinde fra Østjylland, blev anholdt og præsenteret for Retten i Sønderborg i et grundlovsforhør tirsdag. Begge blev varetægtsfængslet i fire uger. Samtidig blev en yderligere person, en 37-årig mand fra Østjylland, anholdt som led i politiets efterforskning og vil blive fremstillet for retten onsdag kl. 09. Han er sigtet for medvirken til indsmugling af de omkring 15,2 kilo kokain.

Denne tredobbelt anholdelse markerer politiets succes i bekæmpelsen af narkotikakriminalitet ved grænserne, og retssystemet vil nu tage stilling til de pågældende sigtelser i de kommende uger.

Denne hjemmeside bruger cookies.