Kæmpe13. maj 2019

Kæmpe nedtur: Forlystelse lukket ned efter blot én dag i ferieparadis

Del

Vi danskere valfarter hvert eneste år til Costa Del Sol, men lige nu er deles nyheden om den fryygtindgynende turistattraktion som har medført at flere lokale samt turister er kommet alvorligt til skade efter besøget med den nye rutschebanen

Men lige nu kan The Guardian afslører at den nye turistattraktion er simpelthen blevet lukket, fordi den er usikker og har modtaget flere klager i den seneste tid.

38 meter lang  rutschebanen

En lang og stejl rutschebane lyder måske ikke helt dumt, hvis man er til spænding, men når rutschebanen forbinder to gader, så hæver øjenbrynene sig måske en del. Og det gjorde den 38 meter lange attraktion også. Derfor er der allerede nu udbedt en sikkerhedskontrol efter blot én dag efter den åbnede for offentligheden.
Borgerne i byen Estepona havde glædet sig i lang tid til at kunne åbne den nye turistattraktion, som skulle trække endnu flere tursiter til byen

Rutschebanen er som vi kender den fra Danmark udført i rustfrit stål, men i Spanien har man taget den skridtet vidre og lavet den 38 meter lang og givet den en hældning, der varierer mellem 32 og 34 grader. Den voldsomme hældning har blandt andet gjort, at der var flere meldinger om skader.

Læs også  LIGE NU: Nu falder sneen

Byrådet går ind i sagen

En kvindelig turist  har på sin Twitter konto kaldt den nye turistattraktion for ‘noget lort’, hvortil hun har lagt billeder op af sine arme, der har fået seriøse brandmærker. De mange rapporter om skader har fået byrådet til at stå målløse tilbage, da man bad virksomheden, der stod bag rutschebanen om at foretage en grundig kontrol.

Byrådet har blandt andet kaldt billederne af en forslået kvinde for et isoleret tilfælde.

– Mere end tusind mennesker brugte rutschebanen på korrekt vis uden problemer. Men ikke desto mindre – situationen taget i betragtning – har byrådet valgt at gennemgå sikkerheden igen, så brugerne kan føle sig sikre, lyder det.

I videoen nedenfor kan du se hvor vildt det går:

Kontakt os formular

Politiet

27. februar 2020

Nyheder

Politiet advarer bilister

LIGE

25. februar 2020

Nyheder

LIGE NU: Stort uheld på motorvej

Politiet

24. februar 2020

Krimi

Efterlyst er fundet død

LIGE

24. februar 2020

Nyheder

LIGE NU: Motorvej delvist spærret efter ulykke

Mand

24. februar 2020

Nyheder

Mand dræbt i voldsom ulykke

DMI

24. februar 2020

Nyheder

DMI udsender nyt varsel

LIGE

23. februar 2020

Nyheder

LIGE NU: Stort trafikuheld på motorvej – flere biler kørt sammen

Ung

23. februar 2020

Nyheder

Ung kvinde reddet op af havnen

DRAMA

23. februar 2020

Nyheder

DRAMA: Politibil i voldsomt uheld