X

Kendt musiker død

Kendt musiker død

Kendt musiker død:

Den anerkendte musiker Karl Wallinger, kendt som et nøglemedlem af The Waterboys, er desværre gået bort. Nyheden blev delt af The Waterboys-manager Mike Scott på det sociale medie X, hvor han udtrykte sin sorg og respekt for den afdøde kunstner:

“Har netop modtaget denne triste nyhed. God rejse, min gamle ven. Du var en af de mest talentfulde musikere, jeg nogensinde har haft fornøjelsen af at kende,” skrev Scott i sit opslag.

Wallinger, der var en central figur i 80’ernes The Waterboys og medvirkede i hits som ‘The Whole Of The Moon’, havde også en betydningsfuld karriere som grundlægger af bandet World Party. Dette projekt samarbejdede intensivt med den nyligt afdøde Sinead O’Connor. Wallinger var ikke blot en fremragende musiker, men også en anerkendt sangskriver og står bag hits som ‘She’s the one’, der blev populært med Robin Williams.

Den alsidige kunstner havde desuden det musikalske ansvar for Ben Stillers instruktørdebut, ‘Reality Bites’ fra 1994. Stiller udtrykte sin beundring for Wallinger på X:

“Han var utrolig begavet og skræmmende, fordi han var så sej.”

I 2001 blev Wallinger ramt af en hjernesvulst, som han kæmpede med i fem år, men dødsårsagen er endnu ikke blevet offentliggjort. Karl Wallinger efterlader sig en sørget kone og to børn. Musikverdenen har mistet en betroet kunstner, og hans arv vil leve videre gennem hans enestående bidrag til musikkens verden.

Denne hjemmeside bruger cookies.