X

Københavns Lufthavn advarer mod bedrageri – Krimi

Københavns Lufthavn advarer mod bedrageri - Krimi

Københavns Lufthavn advarer mod bedrageri med uafhentede kufferter

Københavns Lufthavn står over for gentagne tilfælde af bedrageri, hvor svindlere opretter falske annoncer til salg af uafhentede kufferter fra lufthavnen. En skarp advarsel er nu udsendt af lufthavnen for at informere offentligheden om denne bedrageriske praksis. Ifølge Lise Agerley Kürstein, kommunikations- og pressechef for lufthavnen, er det vigtigt at erkende, at sådanne tilbud om kufferter til kun 19 eller 10 kroner gennem lufthavnen er rene svindelnumre. Det skriver Tv2 Kosmopol

“Hvis nogen tror, at man kan købe kufferter til 19 eller 10 kroner gennem lufthavnen, så er det svindel,” understreger Kürstein.

Denne advarsel kommer som en reaktion på gentagne forsøg på at bedrage forbrugere gennem falske annoncer. Svindlere udnytter uafhentede kufferter og forsøger at lokke intetanende personer til at købe dem til en tilsyneladende usandsynligt lav pris.

Lufthavnen opfordrer derfor alle til at være opmærksomme på sådanne bedrageriske annoncer og at kontakte lufthavnen direkte, hvis der opstår mistanke om svindel.

Denne hjemmeside bruger cookies.