AFSLØRING20. juni 2019

Lene Beier afslører ny tatovering – med bedårende historie bag

Del

Foto: Jeppe Melchiorsen/TV 2

Danskerne er vilde med Lene Beier, hun blev for alvor kendt som sin medvirken i det populære program ‘Landmand søger kærlighed

Her hjælper hun landmændene og de mange håbsfulde kvinder til at finde kærligheden, hvis altså kemien er tilstede.

Og lige nu afslører Lene Beier at hun har fået en ny tatovering på højre overarm, en Dåhjort i flotte farver som har en stor historie bag sig.

Tatoveringen har en helt særlig historie, for motivet har en special betydning for hende som symboliserer en ganske hjerteskærende historie. Som den populære vært hun har gjort sig selv til, Har Lene Beier nemlig oplevet lidt af hvert igennem årene, og har sit sin egen frygt i øjnene.

Det fortæller Lene Beier i en såkaldt ’story’ på Instagram.

I sin Story på instagram fortæller hun:

‘Da jeg kom hjem fra ’Landmand søger kærlighed – jorden rundt’, der havde vi fløjet rigtig meget. Og jeg havde fået lavet en slangetatovering i Sydney. Men det, der ligesom var i det var, at for at kunne flyve så meget, så har jeg været rigtig, rigtig, rigtig meget i hypnose, fordi jeg er mega bange for at flyve, fortæller Lene Beier og fortsætter:

‘Og i hypnosen, der mødte jeg midt totemdyr. Og mit totemdyr er en dåhjort. Og jeg mødte den nede på en strand. Det lyder helt kuk-kuk det her. Men jeg mødte den nede på en strand. Og vi har snakket rigtig meget sammen.

Med den farvestrålende tatovering har Lene Beier altid hjorten ved sin side:

‘Og derfor så tænkte jeg, så skal jeg have denne her, så jeg lige kan snakke med den, hvis det skulle blive nødvendigt. Tatoveringen er ikke lavet i Sydney som mange måske ville have troet, den er lavet i Sorø, slutter Lene Beier af.

Bidt af en pytonslange i Australien

Under optagelserne til det populære program, stod hun pludselig med frygten foran sig, da hun kunne få muligheden for at holde en levende slange, og selvom slangen var ‘tam’ så kunne den om nogen stadigvæk bide. Og kort tid efter bliver hun bidt af Pytonslangen

Det skete ifølge SE OG HØR, da hun var i New South Wales i Australien for at besøge den 29-årige landmand Christian Trojel. Da Lene Beier blev bidt af slangen, var hun sammen Jennifer og Christina, som var rejst derned for at møde den unge landmand.

Nu har Lene Beier altså valgt at få en farverig tatovering af en slange, som et særligt minde fra sin tur. Også her delte hun resultatet på Instagram med ordene:

– Fandt den helt perfekte ”souvenir” i dag.

Sikke en smuk tatovering! og lige så flot historie der ligger bag.

Kontakt os formular

Læs også  Anne Louise Hassing i stor sorg efter pludselig dødsfald: "Du vil være så uendeligt savnet"

Politiet

27. februar 2020

Nyheder

Politiet advarer bilister

LIGE

25. februar 2020

Nyheder

LIGE NU: Stort uheld på motorvej

Politiet

24. februar 2020

Krimi

Efterlyst er fundet død

LIGE

24. februar 2020

Nyheder

LIGE NU: Motorvej delvist spærret efter ulykke

Mand

24. februar 2020

Nyheder

Mand dræbt i voldsom ulykke

DMI

24. februar 2020

Nyheder

DMI udsender nyt varsel

LIGE

23. februar 2020

Nyheder

LIGE NU: Stort trafikuheld på motorvej – flere biler kørt sammen

Ung

23. februar 2020

Nyheder

Ung kvinde reddet op af havnen

DRAMA

23. februar 2020

Nyheder

DRAMA: Politibil i voldsomt uheld