X

LIGE NU: 16 års fængsel

LIGE NU: 16 års fængsel

LIGE NU: 16 års fængsel

Den 61-årig social- og sundhedshjælper Susanne Hein Kristensen er ved Vestre Landsret blevet idømt 16 års fængsel.

Hun var blandt andet anklaget for gentagne drabsforsøg, mod fire beboer på det plejecenter Tirsdalen i Randers-bydelen Kristrup hvor hun havde arbejdet i flere år.

Retten dømte også Susanne Hein Kristensen skyldig i  fire tilfælde af rå, brutal eller farlig vold – hvoraf et af dem var under særligt skærpende omstændigheder med vold med døden til følge.

Det sker efter en 81-årig beboer på plejehjemmet døde af den medicin som hun havde fået fra den 61-årig Susanne.

Retten frikendte Susanne for drab

Susanne blev under dagens retsmøde frifundet for manddrab på en 81-årig beboer.

Den 61-årig Susanne Hein Kristensen som selv er mor og mormor, blev idømt tjenestemisbrug, tyveri af medicin samt overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

De fire beboere blev fundet ukontaktbare en efter en i deres lejligheder. En af dem var den 81-årig som ikke overlevede.

Nogle få dage efter stod præcis samme problem på igen, her blev samme beboer indlagt. Det vidste sig at de var blevet forgiftet med stærk medicin.

Susanne havde været alene på vagt

Det kom også frem at den dømte kvinde i dagene hvor beboerne blev fundet en efter en, var Susanne som var alene på vagt.

Desuden viste det sig også at Susanne havde  været inde i plejecentrets medicinrum 25 gange indenfor en kort tidsperiode på trods af, at hun ikke havde noget at gøre der.

Denne hjemmeside bruger cookies.