X

LIGE NU: Alvorligt uheld – flere biler involveret

LIGE NU: Alvorligt uheld - flere biler involveret

Tirsdag morgen rystet af omfattende færdselsuheld på Middelfartvej: Flere køretøjer involveret

En dramatisk begivenhed unfolded tirsdag morgen på Middelfartvej mellem Årupvej og Nørregade rute 161 ved Vissenbjerg, som rapporteret af Fyns Politi via mediet X.

Uheldet involverede en personbil, en varebil og en lastbil, som kolliderede i en hændelse, der endnu ikke er blevet fuldt opklaret af myndighederne. På nuværende tidspunkt er det meddelt af Fyns Politis vagtchef til Ekstra Bladet, at uheldet ikke umiddelbart er af alvorlig karakter, men årsagen er stadig ukendt.

Rute 161, strækningen mellem Årupvej og Nørregade, er nu fuldstændig spærret som følge af ulykken, hvilket skaber betydelige trafikale udfordringer. P4 Trafik Syddanmark, rapporterende på mediet X, har bekræftet denne spærring og giver trafikanter advarsel om alternative ruter.

Situationen udvikler sig, og myndighederne arbejder på at afklare årsagen til ulykken og genoprette normal trafikafvikling på stedet. Med flere køretøjer involveret i uheldet er dette en påmindelse om vigtigheden af trafiksikkerhed og opmærksomhed på vejen.

Denne hjemmeside bruger cookies.