X

LIGE NU: Frontalt sammenstød – Fem ambulancer og lægehelikopter tilkaldt

LIGE NU: Frontalt sammenstød - Fem ambulancer og lægehelikopter tilkaldt

Alvorligt Færdselsuheld på Sæbyvej: To Personer Kommet til Skade ved Sammenstød mellem Biler

Lørdag aften indtraf der et betydeligt færdselsuheld på Sæbyvej, beliggende mellem Høng og Sæby på det nordvestlige Sjælland, som Midt- og Vestsjællands Politi rapporterer. To personer er blevet såret som følge af sammenstødet, der involverede to køretøjer, hvor føreren af den ene bil angiveligt ikke overholdt vigepligten.

Vagtchef Henrik Møller Nielsen fra Midt- og Vestsjællands Politi udtaler: “Vi er til stede ved en trafikulykke, hvor to personer er kommet til skade.” På trods af den dramatiske situation blev de implicerede angiveligt ikke alvorligt såret. Begge ofre er blevet kørt til sygehuset for nærmere undersøgelse og behandling.

Billeder fra ulykkesstedet viser omfanget af situationen, hvor fem til seks ambulancer og en lægehelikopter blev rekvireret til stedet. Helikopteren landede på en sidegade som en del af redningsindsatsen. Ifølge vagtchefen er der dog ikke rapporteret om alvorlige personskader.

Brandfolk fra Vestsjællands Brandvæsen er også til stede for at bistå med oprydningen efter ulykken. Hændelsen understreger vigtigheden af overholdelse af trafikregler og vigepligter for at forhindre lignende ulykker i fremtiden.

Denne hjemmeside bruger cookies.