X

LIGE NU: Helikopter ledte efter surfer

LIGE NU: Helikopter ledte efter surfer

Politiindsats ved Kalveboderne: Dykkere og helikopter mobiliseret efter fund af forladt surfbræt

Indledning: Københavns Politi har igangsat en omfattende indsats ved Kalveboderne ud for Valbyparken, der strækker sig mellem Amager og Hvidovre. En helikopter svæver over området, og dykkere er blevet sendt i vandet. Baggrunden for denne store politiaktion er opdagelsen af et forladt surfbræt med sejl i vandet. Politiet nærer mistanke om en mulig ulykke, men indtil videre er der ikke fundet personer i vandet.

Politiet arbejder intensivt på at afdække omstændighederne omkring det forladte surfbræt og sejlet. Indtil nu har de ikke kunnet bekræfte, om der er sket en ulykke, og om der er personer i nød. Dykkerne leder efter eventuelle spor i vandet, mens helikopteren giver et overblik over området fra luften.

Selvom politiet endnu ikke har fundet personer i vandet, håber de på at afklare situationen og sikre, at ingen er kommet til skade. Indsatsen er en del af politiets hurtige respons for at beskytte borgernes sikkerhed og træffe de nødvendige foranstaltninger i tilfælde af en ulykke.

Indtil videre er sagen stadig under undersøgelse, og politiet opfordrer eventuelle vidner eller personer med oplysninger om det forladte surfbræt til at træde frem. Helikopteren og dykkerne forbliver aktive i indsatsen, indtil situationen er fuldt afklaret, og eventuelle risici er afværget.

Denne hjemmeside bruger cookies.