X

LIGE NU: Kvinde forsøgte at snyde sig over Storebælt uden at betale – 112

LIGE NU: Kvinde forsøgte at snyde sig over Storebælt uden at betale - 112

En kvinde forsøgte at snyde sig forbi betalingsanlægget på Storebæltsbroen natten til fredag uden at betale ved at køre helt op bag en lastbil og følge efter den, da bommen gik op. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Det gik dog ikke efter planen, for betalingsanlægget er overvåget, og politiet stod derfor klar til at tage imod hende i Nyborg. Kvinden har nu fået en straksbøde, ligesom hun skal betale for turen over Storebælt.

En ny form for forsøg på at undgå betaling ved betalingsanlægget på Storebæltsbroen blev illustreret natten til fredag. En kvinde forsøgte at udnytte en lastbil som skjold, da hun forsøgte at snyde sig forbi betalingsanlægget uden at betale. Hun kørte tæt op bag lastbilen og fulgte efter den, da bommen gik op. Desværre for kvinden er betalingsanlægget overvåget, og politiet greb derfor ind ved Nyborg for at håndtere situationen. Kvinden har efterfølgende modtaget en straksbøde og skal desuden betale for sin passage over Storebælt. Denne episode understreger vigtigheden af at overholde betalingsreglerne og viser, at forsøg på at undgå betaling ikke vil gå ubemærket hen.

Denne hjemmeside bruger cookies.