X

LIGE NU: Nyt i sagen om Babboe ladcykler 

LIGE NU: Nyt i sagen om Babboe ladcykler 

Vi ønsker at meddele, at de hollandske myndigheder officielt har annonceret tilbagekaldelsen af visse Babboe-modeller fra det hollandske marked. De specifikke modeller omfatter Babboe E-City (2-hjulet, baghjulsmotor, batteri i bagagebærer), Babboe City (2-hjulet, uden el), Babboe E-Mini (2-hjulet, baghjulsmotor, batteri i bagagebærer) og Babboe Mini (2-hjulet, uden el). Det er vigtigt at bemærke, at tilbagekaldelsen kun finder sted i Holland, og vi er i øjeblikket ikke blevet informeret af de danske myndigheder om en tilsvarende tilbagekaldelse eller påbud i Danmark.

Disse nævnte modeller udgør kun en mindre andel af vores samlede salg i Danmark. Vi opretholder løbende dialog med myndighederne og forpligter os til at overholde retningslinjerne, hvis en tilbagekaldelse bliver aktuel i Danmark. I tilfælde af en sådan situation vil vi direkte informere vores kunder, der ejer de pågældende modeller, og vi vil yderligere kommunikere via vores hjemmesider og til medierne.

Det skriver Babboe.dk

Vær opmærksom på, at tilbagekaldelsen og salgsstoppet kun gælder for de nævnte Babboe-modeller, og der er ingen andre modeller nævnt i tilbagekaldelsen. Vi opfordrer vores kunder til at afvente yderligere oplysninger, da vi fortsat er i kontakt med myndighederne og vil handle i overensstemmelse med deres anbefalinger. Salgsstopet for de øvrige Babboe-modeller vil blive opretholdt, indtil myndighederne i Holland genåbner salget og vi kan sikre fuldstændig klarhed. Af hensyn til sikkerheden opfordrer vi alle Babboe-ejere til at afstå fra at bruge deres ladcykel indtil videre.

Vi beklager dybt den opståede situation og vil vende tilbage med yderligere opdateringer, så snart vi har mere information til rådighed.

Denne hjemmeside bruger cookies.