X

LIGE NU: Påvirket bilist anholdt

LIGE NU: Påvirket bilist anholdt

Alkoholpåvirket Bilist Anholdt i Brønderslev Efter Voldsom Kollision

I en dramatisk hændelse natten til lørdag blev en bilist, der havde været involveret i en alvorlig trafikulykke, anholdt af politiet i Brønderslev. Den forulykkede bilist forlod skuepladsen efter kollisionen, men blev senere på natten pågrebet af politiet, der mistænkte ham for at være påvirket af alkohol.

Vagtchef Lau Laursen fra Nordjyllands Politi udtalte ifølge TV2 NORD, at politiet besluttede at anholde manden efter at have vurderet, at han var påvirket. Anholdelsen kom i kølvandet på en bekymret bilists opkald til politiet, der efterfølgende holdt øje med den påvirkede bilist i omkring 20 minutter, indtil politiet nåede frem til stedet.

Det skriver TV2 Nord.

Episoden kaster lys over det presserende behov for at adressere alkoholrelaterede trafikulykker og håndhævelsen af loven. Nordjyllands Politi står fast i deres bestræbelser på at opretholde sikkerheden på vejene og sikre, at bilister, der udgør en fare for sig selv og andre, bringes til ansvar. Den pågældende bilist vil nu stå overfor retlige konsekvenser for sin påståede påvirkning, og sagen vil blive behandlet i retssystemet.

Denne hjemmeside bruger cookies.