Lige5. maj 2019

Lige nu: Pædofili-anklaget tysker mistænkt for Madeleine McCanns forsvinden

Del

Nu er det mere end 12 år siden, at den dengang 3-årige Madeleine McCann forsvandt sporløst i Portugal.

Hendes forældre sad med vennerne lidt derfra, imens deres datter var lagt i seng. Som de fleste ved, boede familien i en lækker feriebolig i Praia Da Luz.

Igennem de 12 år, er ordene fra den ene part sprunget ud, mens andre mener noget andet, faktisk talte hele verden om den mystiske sag som satte familien i en hård og svær opgave.

Efter 12 år er Madeleine McCann stadigvæk ikke fundet siden sin forsvinden, der er blevet brugt så utrolig mange millioner for at finde hende, dog uden held indtil nu. Men nu er der heldigvis gode nyheder i den triste og uhyggelige sag.

Det er efterforskerne i Portugal som ligger inden med den nye information, og de er så sikre på at have den rigtige gerningsmand på krogen, som de nu mistænker for Madeleine McCann forsvinden.

Det skriver Espresso og Correio Da Manha som i fredags kunne videregive nyheden, da efterforskerne fra Portugal endelig har fundet et nyt gennembrud i sagen om Madeleine McCann som forsvandt den. 3 Maj 2007, Og er ikke set lige siden.

Et tip fra de engelske efterforskere Scotland Yard, har nu fået alle til at kigge mod en bestemt mand som netop opholdte sig i Portugal på dette tidspunkt hvor den kun 3-årige Madeleine McCann forsvandt sporløst.

Læs også  Chokerende video fra supermarked er gået viralt - set af mere end 5 millioner

Ifølge The Sun er den mistænkte mand tidligere blevet efterforsket for andre pædofilisager i Portugal, og faktisk kan mediet oplyse at han muligvis står bag 30 overgreb i Portugal – alle sagerne er inde for en rækkevidde på kun 60 kilometer fra det sted hvor Madeleine McCann og hendes familie boede.

Manden taler engelsk, dog med en accent. Han har desuden anvendt en maske ved alle hans overgreb, som læger også bruger når de foretager kirurgiske indgreb, det skriver mediet.

Er så tæt på at opklare sagen.

Efterforskerne har aldrig været så tæt på at kunne opklare den uhyggelige sag end hvad de er nu. En tæt kilde til det portugisiske politi kan desuden fortælle at Madeleine McCann  stadigvæk er i live.

Lige nu vil efterforskerne i Portugal og efterforskerne fra Scotland Yard heller ikke oplyse om oplysninger er korrekte, men vil blot oplyse at de stadigvæk arbejder 24/7 på sagen.

Nu sender vi alle vores tanker til familien, i håbet om at Madeleine McCann snart bliver fundet i god behold.

Tip os

LIGE

15. december 2019

Efterlyst

LIGE NU: Politi efterlyser forældrene til to børn

DRAMA

15. december 2019

Krimi

DRAMA: Flere stukket ned – En anholdt

Popcorn

13. december 2019

Mad

Popcorn tilbagekaldes landet over: Spis dem ikke!

Se

12. december 2019

KENDTE OG KONGELIGE

Se den vidunderlige video: Frederik og Marys private julehilsen til danskerne

DRAMA

12. december 2019

Krimi

DRAMA: Mor og spædbarn påkørt af narkobilist

LIGE

12. december 2019

Nyheder

LIGE NU: Politiet deler advarsel efter indbrud

LIGE

11. december 2019

Krimi

LIGE NU: Mistanke om gasudslip – Stor vej i København spærret

Politiet

11. december 2019

Efterlyst

Politiet efterlyser ung mand – Har du set Nikolaos?

DRAMA

11. december 2019

Krimi

DRAMA: Mand i livsfare efter tragisk skole-ulykke