Lige5. maj 2019

Lige nu: Pædofili-anklaget tysker mistænkt for Madeleine McCanns forsvinden

Del

Nu er det mere end 12 år siden, at den dengang 3-årige Madeleine McCann forsvandt sporløst i Portugal.

Hendes forældre sad med vennerne lidt derfra, imens deres datter var lagt i seng. Som de fleste ved, boede familien i en lækker feriebolig i Praia Da Luz.

Igennem de 12 år, er ordene fra den ene part sprunget ud, mens andre mener noget andet, faktisk talte hele verden om den mystiske sag som satte familien i en hård og svær opgave.

Efter 12 år er Madeleine McCann stadigvæk ikke fundet siden sin forsvinden, der er blevet brugt så utrolig mange millioner for at finde hende, dog uden held indtil nu. Men nu er der heldigvis gode nyheder i den triste og uhyggelige sag.

Det er efterforskerne i Portugal som ligger inden med den nye information, og de er så sikre på at have den rigtige gerningsmand på krogen, som de nu mistænker for Madeleine McCann forsvinden.

Det skriver Espresso og Correio Da Manha som i fredags kunne videregive nyheden, da efterforskerne fra Portugal endelig har fundet et nyt gennembrud i sagen om Madeleine McCann som forsvandt den. 3 Maj 2007, Og er ikke set lige siden.

Et tip fra de engelske efterforskere Scotland Yard, har nu fået alle til at kigge mod en bestemt mand som netop opholdte sig i Portugal på dette tidspunkt hvor den kun 3-årige Madeleine McCann forsvandt sporløst.

Læs også  Politiet efterlyser flugtbilist - beder offentligheden om hjælp

Ifølge The Sun er den mistænkte mand tidligere blevet efterforsket for andre pædofilisager i Portugal, og faktisk kan mediet oplyse at han muligvis står bag 30 overgreb i Portugal – alle sagerne er inde for en rækkevidde på kun 60 kilometer fra det sted hvor Madeleine McCann og hendes familie boede.

Manden taler engelsk, dog med en accent. Han har desuden anvendt en maske ved alle hans overgreb, som læger også bruger når de foretager kirurgiske indgreb, det skriver mediet.

Er så tæt på at opklare sagen.

Efterforskerne har aldrig været så tæt på at kunne opklare den uhyggelige sag end hvad de er nu. En tæt kilde til det portugisiske politi kan desuden fortælle at Madeleine McCann  stadigvæk er i live.

Lige nu vil efterforskerne i Portugal og efterforskerne fra Scotland Yard heller ikke oplyse om oplysninger er korrekte, men vil blot oplyse at de stadigvæk arbejder 24/7 på sagen.

Nu sender vi alle vores tanker til familien, i håbet om at Madeleine McCann snart bliver fundet i god behold.

Tip os

Politiet

27. februar 2020

Nyheder

Politiet advarer bilister

LIGE

25. februar 2020

Nyheder

LIGE NU: Stort uheld på motorvej

Politiet

24. februar 2020

Krimi

Efterlyst er fundet død

LIGE

24. februar 2020

Nyheder

LIGE NU: Motorvej delvist spærret efter ulykke

Mand

24. februar 2020

Nyheder

Mand dræbt i voldsom ulykke

DMI

24. februar 2020

Nyheder

DMI udsender nyt varsel

LIGE

23. februar 2020

Nyheder

LIGE NU: Stort trafikuheld på motorvej – flere biler kørt sammen

Ung

23. februar 2020

Nyheder

Ung kvinde reddet op af havnen

DRAMA

23. februar 2020

Nyheder

DRAMA: Politibil i voldsomt uheld