X

LIGE NU: Politiet melder ud efter hændelse

LIGE NU: Politiet melder ud efter hændelse

LIGE NU: Politiet melder ud efter hændelse

Politiet reagerede på en hændelse nær Nykøbing Falster Station torsdag aften, hvilket resulterede i en omfattende indsats med afspærring af området omkring stationen og Søvej i flere timer. Hundepatruljer blev også mobiliseret som en del af indsatsen.

Vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Lars Danholt, beroliger borgerne og informerer om, at der ikke umiddelbart er grund til bekymring. Afspærringen blev ophævet klokken 20.12, men politiet har indtil videre været sparsomme med detaljer om hændelsen.

“Der var en hændelse, som vi har reageret på. Vi kan sige, at der ikke umiddelbart er noget for borgerne at være utrygge over. Jeg forventer, vi melder mere ud i løbet af fredagen,” udtaler Lars Danholt. Han understreger samtidig, at der er tale om en enkeltstående hændelse, hvor borgerne ikke behøver at involveres mere end nødvendigt.

Politiet planlægger at offentliggøre yderligere oplysninger om indsatsen i løbet af fredagen, mens de fortsat arbejder på at afklare situationen.

Denne hjemmeside bruger cookies.