X

LIGE NU: Populær autostol tilbagekaldes

LIGE NU: Populær autostol tilbagekaldes

Sikkerhedsstyrelsen advarer om tilbagekaldelse af Britax Römer autostole på grund af sikkerhedsrisiko

I går udsendte Sikkerhedsstyrelsen en vigtig advarsel vedrørende autostole produceret af virksomheden Britax Römer. Ifølge Sikkerhedsstyrelsen har Britax Römer valgt at tilbagekalde alle BABY-SAFE 5Z samt visse BABY-SAFE 5Z2-autostole på grund af en potentielt farlig sikkerhedsrisiko. Den pågældende risiko involverer håndtaget, som kan løsne sig uventet under bæring af autostolen uden for bilen. Dette kan i værste tilfælde medføre skade på barnet.

I en udtalelse om tilbagekaldelsen forklarer Sikkerhedsstyrelsen, at det første skridt for forbrugerne er at standse brugen af BABY-SAFE 5Z eller BABY-SAFE 5Z2 øjeblikkeligt, især når autostolen bæres uden for bilen, hvor håndtaget bærer al vægten. De understreger desuden vigtigheden af kun at anvende autostolen i bilen, hvis det er nødvendigt.

For dem, der ejer en BABY-SAFE 5Z2, opfordrer Sikkerhedsstyrelsen til at tjekke, om deres autostol er berørt af problemet. Britax Römer tilbyder alle, der er berørt af problemet, en gratis ombytning til BABY-SAFE PRO eller et tilsvarende produkt. Det er vigtigt at følge op på denne advarsel og træffe de nødvendige forholdsregler for at sikre barnets sikkerhed under transport.

Denne hjemmeside bruger cookies.