X

LIGE NU: Salater solgt i hele landet tilbagekaldes

LIGE NU: Salater solgt i hele landet tilbagekaldes

Fødevarestyrelsen tilbagekalder salatblanding på grund af allergenfejl

Fødevarestyrelsen har iværksat en tilbagekaldelse af salatblandinger produceret af Delicate A/S. Produktet, kaldet “Næmt Spiseklar måltidssalat med humus og kylling,” indeholder ved en fejl allergenet sennep, som ikke er korrekt angivet på produktets mærkning.

I stedet for den angivne kombination af humus og kylling viser det sig, at salaterne indeholder bulgursalat. Dette udgør en sundhedsrisiko for personer med sennepsallergi, og de opfordres derfor kraftigt til at undlade at indtage produktet.

De pågældende salatpakninger har en nettovægt på 320 gram og en sidste anvendelsesdato den 21. februar. Disse produkter er blevet distribueret og solgt i Netto-butikker landet over.

Forbrugere, der har købt salatblandingen med humus og kylling og lider af sennepsallergi, opfordres til at returnere produktet til det købssted, hvor det blev erhvervet. Fødevarestyrelsen understreger vigtigheden af at være opmærksom på allergeninformation på fødevareemballagen for at undgå utilsigtet indtag af potentielt farlige stoffer.

Denne hjemmeside bruger cookies.