X

LIGE NU: Tyveribølge af sidespejle bekymrer lokalpoliti

LIGE NU:

Stigende Antal Tyverier af Sidespejle fra Biler i Aarhus Bekymrer Lokalpolitiet

Østjyllands Politi står over for en stigende udfordring med omfattende tyverier af sidespejle, især fra Tesla-biler, i Aarhus-området. Seneste rapporter indikerer, at politikredsen har modtaget 44 anmeldelser om tyveri fra personbiler inden for det seneste døgn, og af disse drejer hele 35 sig om tyveri af sidespejle.

Dette mønster af gentagne tyverier udgør en betydelig bekymring for politiet og bilister i området. Tyverierne har primært ramt Tesla-biler, hvilket tyder på, at disse køretøjer er blevet målrettet af kriminelle.

Det oplyser Østjyllands Politi ifølge TV2.

Østjyllands Politi appellerer til offentligheden om at være opmærksomme og tage forholdsregler for at undgå at falde offer for denne bølge af kriminalitet. Samtidig intensiverer politiet patruljeringen i området for at dæmme op for tyverierne og identificere eventuelle gerningsmænd.

Borgerne opfordres til at rapportere mistænkelig aktivitet til politiet for at bidrage til opklaringen af disse sager. Lokalpolitiet undersøger desuden, om der er behov for yderligere sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte køretøjer mod denne form for kriminalitet.

Det er afgørende at forblive opmærksom på ens omgivelser og træffe passende forholdsregler, så man ikke bliver en del af statistikken over ofre for sidespejltyverier. Østjyllands Politi vil fortsat overvåge situationen og samarbejde med lokalsamfundet for at løse dette problem og forbedre sikkerheden for alle bilister i området.

Følg dine nyheder dagligt på 112’s facebook – her

Denne hjemmeside bruger cookies.