X

LIGE NU: Uvejr giver forsinkelser på flere togstrækninger

LIGE NU: Uvejr giver forsinkelser på flere togstrækninger

Forsinkelser og Aflysninger på Sjællandske Togstrækninger Efter Voldsomt Tordenvejr

Nattens kraftige tordenvejr har forårsaget betydelige forstyrrelser på togdriften over store dele af Sjælland. DR P4 Trafik København rapporterer, at flere togstrækninger er berørt af forsinkelser og aflysninger, hvilket skaber udfordringer for mange pendlere og rejsende.

Blandt de hårdest ramte ruter er Nordvestbanen, hvor togene mellem Kalundborg og Holbæk oplever forsinkelser. Gribskovbanen, som forbinder Hillerød og Tisvildeleje, er også påvirket, ligesom strækningen mellem Næstved og Køge Nord. Der meldes om spredte aflysninger på tværs af disse strækninger, hvilket kan føre til længere rejsetider og øget ventetid for passagererne.

Banedanmark arbejder på at udbedre skaderne forårsaget af lynnedslag, der har påvirket signal- og kørestrømsanlæg. Det er dog endnu uklart, hvornår togdriften kan forventes at være normaliseret. Rejsende opfordres til at holde sig opdateret gennem trafikinformationstjenester og overveje alternative rejsemuligheder, hvor det er muligt.

Tordenvejret, der ramte Sjælland sent i går aftes og i de tidlige morgentimer, var usædvanligt kraftigt med hyppige lynnedslag, hvilket har medført udfordringer i infrastrukturen. DSB og andre operatører arbejder tæt sammen med Banedanmark for at minimere forstyrrelserne og sikre en så hurtig genoprettelse af normal drift som muligt.

Rejsende opfordres til at være tålmodige og forberede sig på yderligere ændringer i køreplanerne i løbet af dagen. Det anbefales at holde sig løbende orienteret via trafikmeldinger og sociale medier, hvor den nyeste information om togdriften vil blive delt.

Denne hjemmeside bruger cookies.