AFSLØRING11. september 2019

Linse Kessler kommer med overraskende udmelding

Del

Den populære realitystjerne og dyreelsker Linse Kessler er kommet med en overraksende udmelding.

Den 53-årige ‘Bryggen’-stjerne har nemlig indtil videre taget ni kilo på og hun håber på, at der kommer mange flere kilo på sidebenene i fremtiden.

”Jeg vejer 78,9 kilo, og i første omgang vil jeg gerne veje 80 kilo. Men jeg vil gerne prøve at veje 100 kilo, og så må vi se om jeg kan lide det.” Det fortæller hun til Se og Hør.


Grunden til at Linse er begyndt at tage på i vægt, er efter hun er begyndt at leve som veganer, og blandt andet derved ikke spiser kød og andre animalske produkter.

Derudover er hun stoppet med at ryge, hvilket ellers er en afhængighed hun har haft siden hun var helt ung.

I stedet for at gå i panik over at, de ekstra kilo stille og roligt er begyndt at komme snigende, er hun blot indforstået med dette og byder ”dellerne” velkommen.

Grunden til dette er at, Linse Kessler altid har været meget tynd, og har haft svært ved at tage på. Derfor er hun nu lykkelig over at kunne byde de ekstra kilo velkommen til hendes krop.

Læs også  Lige nu: Husk at kig op - Dannebrogsmalet F-16 flyver over Danmark i dag

Realitystjernen fortæller:
Jeg har altid været alt for tynd, og det er derfor, jeg er så vild med at tage på. Jeg har dobbelthage og deller på maven. Nogle synes måske ikke om det, men jeg synes, det er skønt, siger hun og forklarer, at der med kiloene også ofte følger ‘en god numse’.

Fokus på træning og sund kost

Udover at Linse Kessler har taget beslutningen om at blive veganer, så er hun også begyndt at træne og gå mere op i at spise sundt. Førhen levede hun en meget usund livsstil med kost bestående af slik, pomfritter og andre søde sager. Dog er dette en tid der er forbi nu.

Linse har tidligere fortalt til Ekstra Bladet:
Jeg levede af sukker fra morgen til aften, jeg indtog intet, der ikke var fyldt med sukker. Intet. Og ingen almindelig væske, det var kaffe med sukker og fløde. En aftensmad kunne bestå af en romkugle og en pose vingummi, fordi jeg ikke nåede at købe noget på grillen, inden den lukkede. Sådan tog den ene dag den anden, og sådan har jeg levet hele mit liv.

Læs også  SE BILLEDET: Linda P er blevet mor

Og fortalte videre:
Jeg vidste jo godt, at jeg ikke kunne fortsætte sådan, for så går maskinen ned. På et eller andet tidspunkt ville den gå ned, selv om jeg fortæller mig selv, at jeg er vildt stærk og heler hurtigere end andre. At jeg er uovervindelig. Men det er jeg jo ikke. Det er der ingen, der er, og jeg vil rigtig gerne være her for Alba (barnebarnet, red.) og mine hunde.

Derudover har Linse Kessler formået at slippe af med en hovedpine, som hun ellers har haft hængende i mange år, efter hun nu har lagt sin livsstil helt om.


Kontakt os formular

Kilde: Ekstra BladetSeogHør,

Fotokilde: Facebook/LinseKessler

Politiet

27. februar 2020

Nyheder

Politiet advarer bilister

LIGE

25. februar 2020

Nyheder

LIGE NU: Stort uheld på motorvej

Politiet

24. februar 2020

Krimi

Efterlyst er fundet død

LIGE

24. februar 2020

Nyheder

LIGE NU: Motorvej delvist spærret efter ulykke

Mand

24. februar 2020

Nyheder

Mand dræbt i voldsom ulykke

DMI

24. februar 2020

Nyheder

DMI udsender nyt varsel

LIGE

23. februar 2020

Nyheder

LIGE NU: Stort trafikuheld på motorvej – flere biler kørt sammen

Ung

23. februar 2020

Nyheder

Ung kvinde reddet op af havnen

DRAMA

23. februar 2020

Nyheder

DRAMA: Politibil i voldsomt uheld