X

Mand efterlyses efter dødelig mishandling af hest

17-årig ung mand overfaldet med kniv

En otte år gammel fjordhest, Carli, var opstaldet i Holbæk Rideklub og stod i sin boks, da en mand angiveligt skulle have mishandlet hesten i noget der svare til tre timer – denne tragiske hændelse fik døden til følge, for den stakkels Carli

Derfor har politiet nu frigivet en video i forbindelse med efterforskningen i sagen, hvor man håber at nogen kan hjælpe med at identificere manden i videoen, så man forhåbentligt hurtigere kan finde frem til gerningsmanden.

Stina Myrholm, som er hoppens ejer oplyser at man på overvågningen kan se en mand der ankommer til området klokken 22:50, og igen forlader stedet klokken 01:50.

Foto: Midt- og Vestsjællands Politi

Det oplyser Stina Myrholm til Ekstra Bladet.

Hændelse
Fredag morgen opdagede man, at der lå en del blod i Carli’s boks, og at hun blødte fra bagenden. Carli havde fået nogle meget alvorlige skader i endetarmen og der blev derfor med det samme tilkaldt en dyrlæge, som med triste nyheder måtte fortælle, at Carli måtte aflives med det samme.

Carli var drægtig, og Stina Myrholms egentlige og første indskydelse var, at blodet skyldtes en abort. – men det var ikke tilfældet.

Foto: Privat

Carli skulle blandt andet have deltaget i en kåring af fjordheste i weekenden og i Sjællandsmesterskabet for fjordheste i spring søndag. Her afholdt man søndag et minuts stilhed i al respekt for den aflivede hoppe.

Sagen er nu overgået til Dyreværnsenheden, som der oplyses i en frigivet pressemedelelse onsdag:
”Politiet har under efterforskningen gennemset videoovervågningen fra rideklubbens område, hvor en uidentificeret mand ses ankomme torsdag aften kl. ca. 22.48. Han formodes at have opholdt sig i rideklubbens bygninger frem til kl. ca. 01.49, hvor han ifølge videoovervågningen forlader området med en jakke over højre underarm og en flaskelignende genstand i venstre hånd.”

Beskrivelse af manden:

  • Køn: mand
  • Alder: 25-30 år
  • Kropsbygning: spinkel
  • Hår: kort
  • Påklædning: Mørk jakke, kortærmet bluse/skjorte, lange bukser, mørke sko

Midt- og Vestsjællands Politi håber at hører fra nogen som eventuelt kan give dem et hint omkring den eftersøgte formodede gerningsmand, så de kan få afhørt ham om sin færden på området ved rideklubben.

Kontakt da venligst Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 114.


Foto: Privatfoto, Politifoto, Shutterstock

 

 

 

 

 

Kilde: Ekstra Bladet

Denne hjemmeside bruger cookies.