X

Mand med oversavet jagtgevær anholdt – krimi

Mand med oversavet jagtgevær anholdt - krimi

I retten i Randers kl. 10:30 blev en 40-årig mand fra byen anklaget for at have været i besiddelse af et ombygget jagtgevær. Anklagen stammer fra en hændelse dagen før kl. 16:32, hvor politiet reagerede på en anmeldelse og fandt det modificerede våben i en lejlighed på Glarbjergvej i Randers.

Ifølge retsmedicinske undersøgelser blev våbnet identificeret som et jagtgevær, der var blevet ulovligt ændret. Manden, der blev fremstillet i retten, blev pågrebet på stedet og sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Under retsmødet nægtede den anklagede mand at have haft kendskab til våbnets tilstand eller dets ulovlige karakter. Hans forsvarsadvokat hævdede, at klienten var intetanende om våbnets ulovlige status og bad om, at der tages hensyn til dette under retssagen.

Anklageren fastholdt imidlertid, at der var tilstrækkeligt med beviser til at støtte anklagen om ulovlig besiddelse af våbnet. Retten besluttede at fortsætte med sagen, og den 40-årige mand blev løsladt mod kaution, indtil der afholdes en fremtidig retshøring.

Våbensikkerhed og lovlighed i forbindelse med våbenbesiddelse er et vigtigt anliggende for politiet og retssystemet. Lovovertrædelser i denne forbindelse kan medføre alvorlige konsekvenser, og retten vil nøje vurdere alle relevante faktorer i sagen, inden der træffes en endelig afgørelse.

Denne hjemmeside bruger cookies.