X

McDonalds lancerer parfume: Skal du dufte af pomfrit?

McDonalds lancerer parfume: Skal du dufte af pomfrit?

McDonald’s Japan Præsenterer Duftnoter af Hvidløg-Peber-Mayonnaise og Blomme-Nori-Tangsalt i Ny Parfume

I en nyskabende satsning har McDonald’s Japan lanceret en unik parfume, der lover at forvandle duftoplevelsen med noter af hvidløg-peber-mayonnaise og blomme-nori-tangsalt. Denne usædvanlige skabelse har allerede fanget mediernes opmærksomhed, med tyske Bild, der rapporterer om den overraskende nyhed.

uventede aroma blev delt på McDonald’s Japans officielle X-profil, og et billede af produktet har siden spredt sig som en steppeild. Det opslag har opnået imponerende engagement, med 34.000 delinger og en imponerende rækkevidde på 21 millioner mennesker på tværs af sociale medieplatforme.

I den medfølgende beskrivelse af parfumen hævder McDonald’s Japan at have skabt en duft, der bringer minderne om pomfritter til live. Den usædvanlige kombination af noter som hvidløg-peber-mayonnaise og blomme-nori-tangsalt lover en sensorisk oplevelse, der går ud over det sædvanlige.

Trods den overvældende opmærksomhed og nysgerrighed fra offentligheden er der stadig ingen officiel dato for lanceringen af denne kulinariske parfume i Japan. Ligeledes forbliver prisen en hemmelighed, hvilket kun intensiverer interessen for denne unikke olfaktoriske kreation.

McDonaldsJapan/Twitter/x

McDonald’s Japan har skabt et buzz i parfumeverdenen med deres dristige satsning på en duft, der fanger essensen af deres ikoniske pomfritter. Med spænding venter verden på at erfare, hvornår denne kulinariske parfume vil ramme hylderne og til hvilken pris, og om den vil revolutionere den traditionelle opfattelse af dufte.

Denne hjemmeside bruger cookies.