X

Medarbejder på testcenter truet på livet

Smittekaos

En medarbejder på podestationen ved Falcks Covid-19 testcenter på Gasværksvej i Holbæk blev onsdag aften truet på livet af en mand der skulle podes.

Politiet modtog anmeldelsen klokken 21:38.

Hændelse
Medarbejderen blev udsat for trusler af en mand der skulle testes på stedet. Da manden var ,ødt op begyndte han at filme og tage billeder med sin mobiltelefon – hvilket er imod reglerne, og medarbejderen bad ham derfor stoppe det. Dette fik manden helt op i det røde felt og han fik derfor en meget truende adfærd. Her bad medarbejderen manden om at falde til ro, da han ellers ikke kunne blive testet. Dette blev manden dog kun mere rasende over, så det det endte med at han truede medarbejderen på livet inden han efterfølgende forlod testcentret.

I forbindelse med denne sag, blev den forurettede medarbejder afhørt i sagen, som nu bliver efterforsket i håbet om at finde frem til den mistænke, som skal afhøres og sigtes for trusler.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Politiet afhørte den forurettede medarbejder til sagen og efterforsker nu sagen, for at finde frem til den mistænkte mand, som skal afhøres og sigtes for trusler.


Foto: Shutterstock

 

 

 

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi

Denne hjemmeside bruger cookies.