X

Mette Frederiksen reagerer på drabet af 5-årig: ”Mit hjerte græder”

Mette Frederiksen med kraftig opfordring: ''Bliv hjemme''

En tragisk hændelse fandt onsdag eftermiddag sted i Frederiksberg på Peter Bangs Vej, hvor en mor og hendes 5-årige datter blev påkørt af en flugtbilist, hvor datteren afgik ved døden kort efter ulykken

Nu reagerer statsminister Mette Frederiksen på den tragiske hændelse.

”Mit hjerte græder. Jeg vil gerne sende mine varmeste tanker til den familie, der på tragiske vis mistede en lille pige på kun fem år i går.” skriver Mette Frederiksen indledende i sit opslag på Facebook.

Og fortsætter:
”Som mor ved jeg, at sorgen er knusende. Og hvor er det kun en kujon, der løber afsted efter at have berøvet et andet menneske dets liv, og dermed ikke står til ansvar for sine handlinger.”

Derudover oplyser statsministeren, at hun ved sin åbningstale oplyste om, at regeringen vil have et opgør med vanvidsbilisme. Da hun mener at den slags ‘afstumpede’ forbrydelser skal straffes hårdt.

Se hele Mette Frederiksens oplsag her nedenfor: 

                                           Foto: Mette Frederiksen/Facebook

Her nedenfor ses et billede af den efterlyste og formodede 21-årige gerningsmand, som fortsat er på fri fod:

                                                              Foto: Københavns Politi

 

Københavns Politi hører gerne fra vidner eller, hvis nogen har relevante oplysninger omkring hvor den 21-årige Helmi Mossa Hameed eventuelt kan befinde sig.
Dog oplyser politiet at man ikke selv må tage kontakt til den formodede gerningsmand, men i stedet ringe til politiet på telefon 114.

Foto: Arkiv

 

 

 

 

Kilde: Københavns politi/Twitter, Mette Frederiksen/Facebook, Lokal Avisen

Denne hjemmeside bruger cookies.