X

Mor og datter taget for tyveri i Bilka

Mor og datter taget for tyveri i Bilka

En 53-årig kvinde, var sammen med hendes 29-årig datter på indkøbstur i Bilka i Næstved Storcenter, hvor de forsøgte at forlade butikken uden at betale for deres indkøbsvogn fuld af varer.

Det oplyser B.T.

Indkøbsturen fandt sted en dag i oktober måned, hvor de havde fyldt en indkøbsvogn med varer, og da de nåede til  ‘Scan selv’-kassen, registrerede de kun varer for 97 kroner, hvor de efterfølgende brugte kvitteringen på at scanne sig ud afbetalingsområdet.

Men her formåede en butiksdetektiv, at stoppe dem inden de nåede helt ud – I indkøbsvognen sad desuden et barn. Det oplyser Sn.dk.

Butiksdetektiven havde nemlig afsløret den lille families trick, og holdt øje med dem i mens de forsøgte at forlade butikken.

I indkøbsvognen lå både skønhedsprodukter, dagligvarer og tøj for lige omkring 2.700 kroner.

Sn.dk oplyser at både moren og datteren er blevet dømt for tyveri, og at de begge skal betale fem dagbøder á 500 kroner.

Både den 53-årige mor og den 29-årige datter har begge erklæret sig uskyldige, men alligevel er de begge blevet dømt på baggrund af vidner der var til stede, samt grundet indholdet på overvågningskameraet i Bilka.

Det skriver B.T.

Derfor har det ikke været muligt for dem, at anke dommen, netop på grund af bødens størrelse.


Foto: Shutterstock

 

 

 

 

 

Kilde: Sn.dkB.T.

Denne hjemmeside bruger cookies.