X

Nordjyllands Politi etablerer mobil politistation efter knivstikkeri

Politi etablerer mobil politistation efter knivstikkeri

Mobil politistation etableret efter knivangreb: Nordjyllands Politi søger samarbejde og dialog med lokalsamfundet på Beatesmindevej.

Det oplyser TV 2 Nord.

Efter det alvorlige knivstikkeri på Beatemindevej onsdag aften har Nordjyllands Politi truffet skridt for at styrke opklaringsarbejdet og lette kommunikationen med lokalsamfundet. En mobil politistation er blevet oprettet, og politiet opfordrer borgere med informationer eller behov for at drøfte hændelsen til at besøge stationen.

Nordjyllands Politi opfordrer til samarbejde: Nordjyllands Politi har annonceret oprettelsen af en mobil politistation via det sociale medie X. De opfordrer aktivt vidner og personer med relevante oplysninger til at træde frem og dele informationer omkring knivstikkeriet.

Åben invitation til dialog: I politiets meddelelse understreges det, at enhver, der har brug for at tale om hændelsen, er velkommen til at besøge den mobile politistation. Dette initiativ sigter mod at skabe en åben dialog med lokalsamfundet og støtte de berørte.

Eksakt lokation af mobil politistation: Politiet har præciseret, at den mobile politistation vil være placeret på Beatesminde 6-28 (blok 1). Dette sikrer, at folk let kan finde og besøge stationen for at dele deres viden eller bekymringer.

Opdatering om offerets tilstand: Vagtchef Rene Kortegaard fra Nordjyllands Politi har informeret, at den 21-årige mand, der var offer for knivstikkeriet, stadig befinder sig i kritisk tilstand. Trods dette er han stabil, som det blev rapporteret tidligere til TV2 Nord.

Afslutning: Nordjyllands Politis beslutning om at oprette en mobil politistation og aktivt inddrage lokalsamfundet er et skridt mod at sikre en grundig efterforskning og samtidig støtte de berørte borgere. Lokalsamfundet opfordres til at deltage aktivt i opklaringsarbejdet ved at besøge den mobile politistation eller kontakte politiet med relevante oplysninger.

Følg dine nyheder dagligt på 112’s facebook – her

Denne hjemmeside bruger cookies.