X

Nu reagerer Mette Frederiksen: 0.-4. klasse vender tilbage i skole

Nu reagerer Mette Frederiksen: 0.-4. klasse vender tilbage i skole

Tirsdag middag sætter Danmarks statsminister Mette Frederiksen ord på det meget omtalte emne om, at 0.-4.klasse nu igen kan vende tilbage til undervisningen på landets skoler fra den 8. februar.

”Kære børn i 0.-4. klasse. I har savnet jeres skole. Og jeres venner. Efter lang tid hjemme, kan I nu glæde jer til at komme tilbage i skole igen. Vi kan nemlig åbne skolerne for de mindste skolebørn den 8. februar.” sådan starter statsministeren sit opslag, som hun har delt på Facebook.
Hvilket må siges at være tiltrængte nyheder for mange forældre rundt omkring i landet, som har måtte få både eget arbejde samt hjemmeundervisningen til at fungere, og i den seneste tid få dette til at blive en ‘ny’ form for hverdag.
Den britiske virusmutation B117 vokser fortsat, og derfor er det meste af Danmark forsat lukket ned.
Mette Frederiksen nævner derfor, at man starte med en forsigtig tilbagevenden til skolen for de mindste elever, samt test til pædagoger og lærere – hvilket statsministeren understreger er en vigtig del af denne forsigtige genåbning.
‘Jeg ved, at det er en hård tid for børn og unge. Nu særligt for de ældre skolebørn, der ikke kan komme tilbage i skole endnu. I lider store afsavn. Savner vennerne. Det ved vi. Indtil det bliver muligt at få jer tilbage i skole og på uddannelserne, arbejder vi selvfølgelig på, hvordan vi bedst kan hjælpe jer, der oplever ensomhed i den her tid. Mere om det i de kommende dage,” skriver Mette Frederiksen.
”Tak til alle de mange forældre, der har knoklet med arbejde og hjemmeundervisning. Og ikke mindst til de dygtige lærere og skoleledere, der har fået det til at fungere. Og som nu igen skal omstille sig, så børn og medarbejdere kan vende trygt tilbage til klasselokalet.” lyder det til slut i opslaget.
Læs hele Mette Frederiksens Facebook-opslag her nedenfor:

Kære børn i 0.-4. klasse. I har savnet jeres skole. Og jeres venner. Efter lang tid hjemme, kan I nu glæde jer til at…

Slået op af Mette FrederiksenTirsdag den 2. februar 2021


Foto: Shutterstock, Arkiv

 

 

 

 

Kilde: Mette Frederiksen/Facebook

Denne hjemmeside bruger cookies.