X

Ny Tendens: Indbrudstyve går målrettet efter Slankemidler – Krimi

Ny Tendens: Indbrudstyve går målrettet efter Slankemidler - Krimi

Af Ritzau & Jyllandsposten.

Ny Tendens i Kriminalitet: Indbrudstyve Målretter Novo Nordisk’s Slankemidler

En bekymrende udvikling har ramt apoteker landet over, hvor indbrudstyve tilsyneladende har skiftet fokus fra traditionelle tyvekoster til at målrette medicinske produkter. Ifølge Jyllands-Posten, som citerer Ritzau, er der dokumentation for, at tyve i flere tilfælde har valgt at stjæle Novo Nordisk’s populære slankemiddel Wegovy og diabetesmedicinen Ozempic.

Gennem adgang til videoovervågning fra tre apoteker fordelt over forskellige regioner har mediet dokumenteret, hvordan tyvene strategisk går direkte efter specifikke medicinprodukter. I tre separate indbrudssager har indbrudstyvene udvist en målrettet tilgang ved at fokusere på henholdsvis slankemidlet Wegovy og diabetesmidlet Ozempic.

Det skriver Tv2

Novo Nordisk har reageret på denne usædvanlige kriminelle trend og udsendt en skriftlig erklæring til avisen, hvor de understreger, at de tager indbruddene alvorligt. Denne uventede udvikling rejser spørgsmål om, hvad der motiverer indbrudstyvene til at målrette disse specifikke medicinprodukter og hvilke konsekvenser det kan have for både medicinalindustrien og apotekerne. Samtidig bliver det afgørende at undersøge, hvordan man kan styrke sikkerheden omkring distributionen af medicin for at imødegå denne nye form for kriminalitet.

Denne hjemmeside bruger cookies.