X

Nye lastbiler udsat for tyveri – 112

Nye lastbiler udsat for tyveri - 112

Mystisk Tyveri Rammer Transportfirma i Viborg

I nattens mulm og mørke blev et velrenommeret transportfirma i Viborg udsat for et usædvanligt tyveri, der har forundret både politiet og virksomhedens ansatte. Torsdag morgen blev den første medarbejder mødt af en overraskende syn: To splinternye Scania-lastbiler fra årgang 2024, der begge manglede sidedøre, lygter og kølerhjelm.

Normalt præges lastbilindbrud af tilfældig gennemsøgning for værdigenstande, men denne gang var det anderledes. “Det er tydeligt, at gerningsmændene har haft et specifikt mål for øje, da det kræver særligt værktøj at udføre et så præcist indgreb,” udtaler Kim Steiniche, politikommissær hos lokalpolitiet i Viborg.

Tyveriets karakter minder om tidligere hændelser, hvor biler er blevet målrettet for specifikke dele. Tidligere har der været en bølge af airbag-tyverier landet over, hvor airbagsene blev solgt internationalt. Viborg har også oplevet lignende episoder med tyveri af sidespejle fra luksusbiler som Audi, Mercedes, Tesla og BMW.

Det seneste tilfælde fandt sted på Ålandsvej i det vestlige Viborg. Selvom politiet har undersøgt stedet for spor, er der begrænset information at arbejde med. Politiet opfordrer derfor offentligheden til at bidrage med oplysninger. “Hvis nogen har set noget mistænkeligt, vil vi gerne høre om det. Den slags observationer kan ofte være afgørende for vores efterforskning,” understreger Kim Steiniche.

Borgere opfordres til at kontakte politiet på 1-1-4, hvis de har relevant information om tyveriet eller eventuelle mistænkelige observationer i området. Sådanne tips kan vise sig afgørende for at opklare dette usædvanlige og målrettede tyveri.

Denne hjemmeside bruger cookies.