X

Nyt snevejr rammer Danmark

Nyt snevejr rammer Danmark

Vejdirektoratets Advarsel: Pas på Sneen i Morgentrafikken

I store dele af landet er der i løbet af natten faldet et tæppe af sne, hvilket indebærer øget forsigtighed for bilister, der begiver sig ud i morgentrafikken. Vejdirektoratet har udsendt en advarsel om de udfordrende vejrforhold.

“Torsdag morgen er det vigtigt at være opmærksom, hvis du skal ud at køre, især i morgentrafikken. Kør i god tid og bevar en sikker afstand til andre trafikanter,” lyder opfordringen fra Vejdirektoratet. Ifølge DMI forventes der især snefald over dele af Jylland i de kommende timer.

Vagtchef Trine Pedersen, meteorolog hos DMI, forklarer: “Selvom det meste af snevejret har passeret i aften og nattetimerne, er der stadig nogle snebyger tilbage over den vestlige og sydlige del af Jylland. I løbet af formiddagen vil snebygerne aftage, og solen vil tage over, med temperaturer på tre til fire grader.”

For dem, der planlægger at nyde det nyfaldne sne, er der dog en lille tidslig vindue. “Hvis du ønsker at tage ud og nyde sneen, er det måske en god idé at skynde dig, da tøvejr forventes igen. Fredag vil sneen skifte til regn, og det vil være skyet over det meste af landet,” tilføjer Trine Pedersen.

Denne hjemmeside bruger cookies.