X

Nyt tiltag i kommune: Mobbere skal kunne tages ud af skolen

Nyt tiltag i kommune: Mobbere skal kunne tages ud af skolen

Nye Værktøjer til Effektiv Håndtering af Mobning: Borgmester støtter Initiativer i Odense Kommune

Skoler står over for udfordringen med at håndtere sager om børn, der forvolder skade på deres jævnaldrende, og borgmester Peter Rahbæk Juel (S) fra Odense Kommune mener, at der er behov for flere og mere konsekvente værktøjer i denne henseende. Borgmesteren støtter fuldt ud de tiltag, som Børn- og Ungeudvalget i kommunen har vedtaget på et nyligt møde.

I sin udtalelse understreger borgmesteren vigtigheden af at have effektive redskaber til at tackle mobning på skolerne. Han nævner, at i ekstreme tilfælde bør det være muligt at ekskludere dem, der mobber, fra skolen, og hvis dette ikke har den ønskede virkning, bør der være mulighed for at placere dem i alternative tilbud.

Dette initiativ sigter mod at skabe en tryggere skolemiljø, hvor mobning håndteres mere stringent, og hvor der er klare konsekvenser for dem, der forvolder skade på andre børn. Borgmesterens støtte til disse tiltag peger på en fælles bestræbelse på at skabe en bedre lærings- og trivselskultur på skolerne i Odense Kommune.

Denne hjemmeside bruger cookies.