X

Opråb fra Dyrenes Beskyttelse: 1. april skal hunden i snor

Opråb fra Dyrenes Beskyttelse: 1. april skal hunden i snor

Opråb fra Dyrenes Beskyttelse: 1. april skal hunden i snor

Dyrenes Beskyttelse lancerer en kampagne for at minde hundeejere om vigtigheden af at holde deres hunde i snor, når de besøger strandene. Fra den 1. april træder en ny lov i kraft, der pålægger hundeejere at holde deres hunde i snor, når de luftes på strande.

“Heldigvis ødelægger det ikke strandturen for hunden, der stadig får en masse sanseoplevelser, samtidig med at fugle og andre dyr kan yngle i fred og ro,” lyder det i en pressemeddelelse fra Dyrenes Beskyttelse.

Ifølge naturbeskyttelsesloven skal hundeejere fra den 1. april til den 30. september respektere reglen om at holde deres hund i snor på de danske strande. Det er vigtigt at være opmærksom på, at der kan være undtagelser for specifikke strande, så det anbefales at holde øje med skiltningen. Det skriver Tv2østjylland

Derudover er der strande, hvor det er helt forbudt at lufte sin hund, og det er vigtigt for hundeejere at være opmærksomme på disse restriktioner.

Dyrenes Beskyttelse opfordrer alle hundeejere til at være opmærksomme på reglerne og respektere dem for at sikre en harmonisk og tryg oplevelse for både hunde og den omkringliggende natur.

Denne hjemmeside bruger cookies.