X

Overtrædelse af restriktioner: Skønhedsklinik sigtet for femte gang

Overtrædelse af restriktioner: Skønhedsklinik sigtet for femte gang

Tirsdag eftermiddag kunne Midt- og Vestsjællands Politi endnu engang konstatere at en skønhedsklinik i Roskilde overskred covid-19 restriktionerne ved at forblive åben mod de nuværende gældende regler

Det oplyser B.T.

Fire gange tidligere er den selv samme klinik blevet sigtet for gentagne gange, at holde åben for kunder, selvom politiet har været forbi hver gang, og bede de ansatte om at lukke omgående.

”En patrulje kørte til klinikken, hvor en kunde var ved at blive behandlet af den ansatte 32-årige kvinde fra Roskilde, som også tidligere er blevet sigtet for lignende forhold. Den ansatte nægtede at åbne døren for politiet, men tog i stedet fotos af betjentene med sin mobiltelefon,” lyder det fra politiet.

Efter at politiet havde været på stedet i cirka 10 minutter, ankom den 34-årige ejer af stedet, og gav derved politiet adgang til hans klinik.

For femte gang blev indehaveren nu sigtet for, at have holdt åben i strid mod de nuværende gældende restriktioner, hvor det er et krav at holde lukket for kunder i forbindelse med blandt andet denne branche.

Ejeren af klinikken kan nu forvente, at modtage endnu en bøde for den nu femte overtrædelse af covid-19 restriktionerne.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi


Foto: Pexels, Shutterstock

 

 

 

 

Kilde: B.T.

Denne hjemmeside bruger cookies.