X

På lørdag sker det: Mindre oksekød i køledisken

På lørdag sker det: Mindre oksekød i køledisken

Supermarkedet Rema 1000 reducerer mængden af hakket oksekød med op til 20% for at fremme bæredygtighed og mindske klimabelastningen.

Fra på lørdag vil Rema 1000 implementere en markant ændring i deres køledisk ved at reducere mængden af oksekød i kødbakkerne. Samtidig vil priserne på disse produkter blive sænket.

Ifølge Rema 1000 skyldes denne ændring bekymringer om klimaet, da oksekød er et af de mest klimabelastende fødevarer. For at imødekomme disse bekymringer vil mængden af hakket oksekød i supermarkedets egne varianter blive reduceret med op til 20 procent.

Dette belyser SE og HØR. 

Jonas Garly Sørensen, kategorichef hos Rema 1000, udtaler: “Det vil koste os, men det er nødvendigt. Hvis vi ikke gør noget, vil det koste endnu mere på den lange bane. Mange danskere ønsker at spise mindre kød for at bidrage til en bæredygtig omstilling.”

I takt med reduktionen af oksekødet arbejder Rema 1000 også på at gøre kødbakkerne mindre, hvilket vil resultere i mindre plastforbrug i emballagen.

Kilde: Rema 1000

Med disse tiltag håber Rema 1000 at bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Denne hjemmeside bruger cookies.