X

Påvirket 44-årig bilist kørte for 11. gang i frakendelsestiden

Mand

En 44-årig mand fra Nykøbing Falster blev onsdag eftermiddag stoppet af politiet på Køge Bugt Motorvejen

Det fremgår i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Hændelse
Den 44-årige mand blev stoppet af en patrulje, da han kom kørende i sin bil på Køge Bugt Motorvejen ved Køge i sydgående retning. Politiet kunne hurtigt konstatere, at manden kørte i påvirket tilstand – han havde både indtaget for meget alkohol samt euforiserende stoffer i forbindelse med kørslen.

Det viste sig også at den 44-årige mand i 2020 var blevet frakendt førerretten i 10 år for gentagne gange at have kørt bil i påvirket tilstand.

Derfor blev han anholdt og sigtet for  narko/spirituskørsel og for kørsel i frakendelsestiden for 11. gang inden for 3. år.

Det skriver politiet i døgnrapporten.

I samme forbindelse havde politiet kun gode grunde til at beslaglægge den 44-åriges bil med henbil på konfiskation – hvilken han også accepterede.

Desuden blev han taget med til blodprøveudtagelse, hvorefter han igen blev løsladt.

Senere vil et retsmøde finde sted, hvor den endelige afgørelse skal finde sted i forbindelse med sagen og konfiskation af køretøjet.

Kører man flere gange i frakendelsestiden lægges sagen op til fængselsstraf – og der er desuden stor risiko for at bilen bliver taget. Det gælder også selv om bilen lånt eller leaset, skriver Midt- og Vestsjællands Polit.


Foto: Shutterstock

 

 

 

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi

Denne hjemmeside bruger cookies.