X

Pas på: DMI advarer om tæt tåge

Pas på: DMI advarer om tæt tåge

Advarsel om Tæt Tåge: Farlige Sigtforhold rammer Nordjylland, Østjylland og Sjælland

Den aktuelle vejrudvikling har resulteret i advarsler om tæt tåge og rimtåge, der primært påvirker dele af Nordjylland, Østjylland og en stor del af Sjælland. Den milde start på natten har medført afkøling af luften, hvilket gradvist har resulteret i tåge og rimtåge. Desværre har dette reduceret sigtbarheden til under 100 meter flere steder, hvilket opfylder kriterierne for tæt tåge.

De lokale områder oplever betydelige udsving i sigtbarheden, hvilket skaber potentielt farlige situationer på vejene. Med sigtbarhed under 100 meter er det afgørende for trafikanter at udvise forsigtighed og tilpasse deres kørsel i overensstemmelse hermed.

Selvom tåge kan forekomme i andre dele af landet, forventes det, at sigtbarheden vil holde sig over den kritiske grænse på 100 meter. Dog anbefales det at følge lokale vejrudsigter for opdateringer.

Vagtchef Anesten Devasakayam understreger vigtigheden af at følge situationen nøje. Vejrets udvikling monitoreres løbende, og der vil blive opdateret ved behov. Sikkerhed i trafikken er af højeste prioritet, og det er afgørende at være opmærksom på opdateringer fra lokale myndigheder og vejrstationer.

Med tæt tåge, der påvirker specifikke regioner, er det afgørende for borgere og trafikanter at forblive opdaterede og udvise forsigtighed under de nuværende vejrforhold. Følgende opdateringer vil blive leveret i overensstemmelse med udviklingen af tågeforholdene.

Denne hjemmeside bruger cookies.