X

Politi Intensiverer Efterforskning af Kvindes Dødsfald

Politi Intensiverer Efterforskning af Kvindes Dødsfald

Fortsat Efterforskning af 21-årig Kvindes Dødsfald i Lustrup

Syd- og Sønderjyllands Politi har meddelt via deres officielle X-konto, at de fortsat er til stede i Lustrup, syd for Ribe. Politiet efterforsker dødsfaldet af en 21-årig kvinde, som blev fundet livløs søndag.

Politiet arbejder intensivt på at klarlægge omstændighederne omkring kvindens død. De undersøger, om der er tale om en tragisk ulykke, eller om der kan være strafbare handlinger involveret. Teknikere og efterforskere er til stede i området for at sikre spor og indhente vidneudsagn.

Politiet er meget opmærksomme på den usikkerhed og bekymring, en sådan hændelse kan skabe i lokalsamfundet. De forsikrer, at de gør alt for at opklare sagen hurtigst muligt. Borgerne i området opfordres til at henvende sig til politiet, hvis de har set eller hørt noget mistænkeligt i tiden omkring kvindens død.

Offentlig Meddelelse

Der vil blive offentliggjort yderligere informationer, så snart politiet har nye oplysninger, der kan deles med offentligheden. Syd- og Sønderjyllands Politi takker for borgernes tålmodighed og samarbejde i denne svære tid.

Politiet understreger, at alle oplysninger er vigtige, og opfordrer til, at man kontakter dem, hvis man ligger inde med informationer, der kan hjælpe efterforskningen.

Denne hjemmeside bruger cookies.