X

Politi massivt tilstede efter muligt skyderi

Politi massivt tilstede efter muligt skyderi

Københavns Vestegns Politi er rykket massivt ud til et område nær Hvidovre Hospital fredag aften, hvor der fredag aften har været en del anmeldelser om skud i området

Vagtchefen Torben Wittendorf ved Københavns Vestegns Politi oplyser, at de har fået flere anmeldelser omkring klokken 20:20 hvor bekymrede borgere, har hørt skud, og derfor var politiet talstærkt tilstede fredag aften, for at undersøge omstændighederne nærmere.

Dog har de i forbindelse med anmeldelserne om skudepisoden, ikke fundet noget tilskadekommene.

B.T. skriver, at der lørdag morgen stadig intet nyt er i sagen, da politiet heller ikke har fundet nogen projektiler – heller ikke nogen meldinger om, at nogen skulle være blevet ramt af skud.

Lørdag morgen oplyser vagtchefen Lars Guldberg:
”Da vi kom derud, kunne vi ikke umiddelbart konstatere, at der skulle være affyret skud. Muligvis er der blevet skudt med løse patroner, men det ved vi ikke,”

Og fortsætter:
”Der er foregået et eller andet med en konfrontation mellem nogle personer. Vi forsøger at finde ud af, hvor det er sket, og hvilken forbindelse personerne har til hinanden. Motivet kender vi heller ikke, og ingen er anholdt,”

Dette oplyses efter, at man stødte ind i en person, der havde været udsat for vold, og derfor blev personen kørt til hospitalet, for at blive tilsted, og fik efterfølgende lov til at forlade hospitalet.

 


Foto: Arkiv

 

 

 

 

Kilde: B.T.

Denne hjemmeside bruger cookies.