X

Politiet beder om hjælp: Teenager efterlyst af politiet

Politiet beder om hjælp: Teenager efterlyst af politiet

16-årig flygter fra myndigheders varetægt: Offentligheden opfordres til at hjælpe politiet

Fredag eftermiddag lykkedes det Alexander Jacob Kjeld at flygte fra de sociale myndigheders varetægt, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi. Trods at være efterlyst har den 16-årige ingen intentioner om at samarbejde med myndighederne, hvilket har ført til en offentlig appel om hjælp fra politiet.

Vicepolitiinspektør Jacob Olsen udtaler i en pressemeddelelse: “Han ved, at han er efterlyst, men han har ikke lyst til at tale med os. Derfor beder vi nu offentligheden om hjælp.” Politiet opfordrer personer, der har kendskab til hans opholdssted, til at kontakte dem på telefonnummer 114.

Alexander Jacob Kjeld står angiveligt til anbringelse på en sikret ungdomsinstitution, og politiet informerer om, at han er bosiddende i Roskilde, men også færdes i området omkring Holbæk og Mørkøv.

Vagtchef Henrik Olesen fra Midt- og Vestsjællands Politi påpeger, at den unge mand tidligere er flygtet, men blev pågrebet tidligere på ugen. Desværre lykkedes det ham at undslippe igen i forbindelse med den planlagte anbringelse på en sikret ungdomsinstitution.

“Folk skal ikke selv kontakte efterlyste, men kontakte politiet. Hvis man kan holde øje med ham imens, er det fint – men man skal ikke selv tage kontakt,” understreger vagtchefen og advarer mod at håndtere situationen selv.

Det er indtil videre ikke blevet offentliggjort, hvilke omstændigheder der ledte til politiets anholdelse af Alexander Jacob Kjeld.

Denne hjemmeside bruger cookies.