X

Politiet bekræfter: Eftersøgt mand anholdt efter otte måneder – Krimi

Politiet bekræfter: Eftersøgt mand anholdt efter otte måneder - Krimi

Anholdelse i forbindelse med knivstikkeri i Odder

Efter at have undgået myndighedernes opmærksomhed i otte måneder blev en 31-årig mand anholdt af Østjyllands Politi fredag aften kl. 23.20 i forbindelse med et voldsomt knivstikkeri, der fandt sted i Odder sidste august midt om natten.

Manden vil blive fremstillet i grundlovsforhør lørdag kl. 13.30 i Retten i Aarhus, hvor han vil blive sigtet for drabsforsøg i forening med andre. Dette skyldes hans påståede involvering i knivstikkeriet af en dengang 32-årig mandlig person i Aabygade, Odder.

Det kom frem i forbindelse med hændelsen, at offeret var i kritisk tilstand som følge af de modtagne knivstik, og det blev opfattet af politiet som et internt opgør, der førte til overfaldet. Dette opgør var imidlertid ikke relateret til nogen bandeaktivitet.

Tidligere er flere andre mænd blevet anholdt og varetægtsfængslet i sagen. Det er blevet afsløret i sigtelsen, at en gruppe mænd havde planlagt på forhånd at angribe den 32-årige med knivstik.

Ifølge tidligere rapporter fra Aarhus Stiftstidende tyder det på, at der var omkring seks gerningsmænd, der omringede offeret.

Denne hjemmeside bruger cookies.