X

Politiet jagter gerningsmænd efter røveri – Krimi

Politiet jagter gerningsmænd efter røveri - Krimi

Tidligt søndag morgen fandt et gaderøveri sted på Kertemindestien nær Steinsgade. Ifølge vagtchef Henrik Strauss fra Fyns Politi modtog ordensmagten anmeldelse om hændelsen klokken 04.15.

“Forurettede er gået hjem ad stien og er rendt ind i en eller flere personer, der har truet pågældende til at få udleveret nogle effekter,” lyder det fra ham.

Politiet har efterfølgende været ude med en hundepatrulje for at søge efter spor, men der er endnu ingen meldinger om anholdte.

Selvom det tidlige søndagsmorgen gaderøveri på Kertemindestien nær Steinsgade forbliver et mysterium, har politiet intensiveret deres indsats for at finde de skyldige. Vagtchef Henrik Strauss fra Fyns Politi bekræftede, at politiet blev kontaktet om hændelsen klokken 04.15, hvor en person, der gik langs stien, blev konfronteret af en eller flere personer, der truede dem til at afgive ejendele.

Strauss bemærkede, at politiet har sat en hundepatrulje i gang for at lede efter eventuelle spor i området. Der er dog endnu ingen rapporter om anholdelser eller yderligere oplysninger om gerningsmændene.

Lokalsamfundet er blevet opfordret til at være opmærksomme og kontakte politiet med eventuelle oplysninger, der kan hjælpe med efterforskningen. I mellemtiden fortsætter politiet med deres bestræbelser på at løse sagen og sikre retfærdighed for offeret.

Denne hjemmeside bruger cookies.