X

Politiet med nyt: Kvinde fundet død i sø

Politiet med nyt: Kvinde fundet død i sø

Identifikation af Afdød Kvinde ved Søen Sorte Dam i Hillerød: Efterforskning og Samarbejde

I sidste uge blev en kvinde fundet død under isen i søen Sorte Dam i Hillerød, hvilket har været genstand for intens efterforskning fra Nordsjællands Politis side. Efter en uge med svære udfordringer i forsøget på at identificere kvinden, kan politiet nu bekræfte hendes identitet som en 32-årig kvinde. De pårørende er blevet underrettet.

Trods den tragiske hændelse er der ifølge politikredsen ingen indikationer på, at der ligger en forbrydelse bag. Opklaringsarbejdet har været komplekst, men politiet udtrykker taknemmelighed over for borgernes engagerede samarbejde og de indkomne oplysninger, der har bidraget til en afgørende opklaring.

Billeder af den afdødes tøj og et signalement blev delt med offentligheden, hvilket resulterede i vigtige henvendelser. Politiet fremhæver, at gennembruddet i sagen skyldes en kombination af borgeres samarbejde og en grundig efterforskning.

I denne svære tid håber man, at de pårørende modtager den nødvendige støtte, og at politiet fortsat kan kaste lys over omstændighederne omkring denne tragiske hændelse ved Søen Sorte Dam.

Denne hjemmeside bruger cookies.