X

Politiet rykkede ud til masseslagsmål – Krimi

Politiet rykkede ud til masseslagsmål - Krimi

Politi afbryder slagsmål på Dølle-markedet

To personer er blevet sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen efter et slagsmål brød ud på Dølle-markedet, rapporterer Sydsjællands og Lollands Falsters Politi til TV2 ØST. Episoden, der fandt sted under det årlige marked, skabte uro og krævede indgriben fra politiets side for at genoprette ro og orden.

“Det var en uheldig situation, der opstod på Dølle-markedet, hvor vi blev nødt til at gribe ind for at forhindre yderligere uroligheder,” udtalte polititalsmanden til TV2 ØST.

Selvom politiet ikke har frigivet detaljer om selve slagsmålet, bekræftede de, at to personer er blevet sigtet for vold, mens en enkelt er blevet sigtet for vold mod en tjenestemand efter at have spyttet en betjent i hovedet. Dette afspejler en eskalering af situationen, der krævede en hurtig og resolut indsats fra politiets side for at sikre sikkerheden for både besøgende og ordensmagten.

Dølle-markedet, der normalt er kendt for sin atmosfære af fest og handel, blev midlertidigt præget af uro og tumult som følge af denne episode. Politiets tilstedeværelse var synlig for at berolige situationen og sikre, at markedet kunne fortsætte med så lidt forstyrrelse som muligt.

Politiet opfordrer vidner til hændelsen om at træde frem med eventuelle oplysninger, der kan hjælpe med at kaste lys over begivenhederne. Samtidig understreger de betydningen af at respektere lov og orden for at sikre en tryg og fredelig atmosfære ved sådanne begivenheder i fremtiden.

Denne hjemmeside bruger cookies.