X

Politiet rykkede ud til masseslagsmål

Politiet rykkede ud til masseslagsmål

Politiundersøgelse i Hvidovre efter Meldinger om Voldsomt Opgør

Vestegnens Politi har i øjeblikket en betydelig tilstedeværelse omkring Trædrejerporten i Hvidovre som følge af en anmeldelse om et voldsomt slagsmål. Politiet oplyser via det sociale medie X, at hændelsen resulterede i, at en person blev kørt til hospitalet for en grundig medicinsk undersøgelse. På nuværende tidspunkt er der ingen yderligere detaljer tilgængelige omkring den pågældende persons tilstand eller omstændighederne omkring slagsmålet.

Politiet arbejder på at fastslå de præcise forhold og identificere eventuelle involverede personer. For at fremme efterforskningen opfordrer de alle borgere, der har informationer om hændelsen, til at henvende sig til politiet. Enhver information, uanset hvor lille den måtte synes, kan være afgørende for opklaringen af sagen.

Politiet understreger vigtigheden af offentlighedens samarbejde i sådanne situationer og fortsætter med at arbejde intensivt på stedet for at sikre, at alle relevante detaljer bliver afdækket. Der vil blive givet yderligere opdateringer, så snart der er nyt i sagen.

Denne hjemmeside bruger cookies.